Как да се изгради една зеленчукова градина Box на Бетон

Въпреки че обикновено се препоръчва да се изгради повдигнати легла градина на мръсотия или трева, може да се изгради една върху бетон, при условие, че се направи кутията достатъчно дълбоко . По този начин дава възможност на хората с ограничена дворно пространство, за да се насладите на красотата на градината , както и пресни, доморасли продукция през лятото и есента. Защото градината се отглеждат отделно от останалата част на двора , борба с плевелите обикновено ще бъде много по-лесно , отколкото би с повдигнати градина над мръсотия или стандартен градина легло . Нещата ще трябва
3 4 - с -8 -футови парчета дървен материал
Saw
един 2 - с -8 -крак парче дървен материал
3 - инчови винтове палубата
бормашина <Бразилски> Ролетка
Garden почвата MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Нарежете един 4 - с -8 -метрова част от кедър в половината , което прави две приблизително 3 1/2 -крак - дълго парчета дърво . Те ще бъдат двете най-късите краища на вашата градина повдигнати легло .

2

Build кутия с два три 1/2-foot парчета от дърво и две допълнителни парчета, 4 - от -8 -футови . Използвайте свредло да се припокрият краищата и ги осигури на място с 3- инчови винтове палубата . Вие ще се окажете с кутия около 3 1 /два фута широк , дълъг седем фута и 3 1/2 фута дълбочина .


3

Нарежете един парче на 2- от -8 -метрова дървен материал на четири равни части , приблизително 1 3/4-foot всеки . Закрепете едно парче на всеки ъгъл на кутията диагонално с 3- инчови винтове палубата . Това ще помогне да се подпре ъглите , предотвратяване на стените на кутията от поклони . Най повдигнати легла градина са заложили на земята , което прави тази стъпка ненужно. Това обикновено не е възможно, обаче , да заложите на леглото в бетон.

4

Поставете кутията на слънчево място на бетон района. Хвърлете един слой от трошен камък или чакъл , така че равномерно покрива дъното на повдигнатия градина леглото. Това ще даде възможност за подходяща канализация , защита на вашите растения от седнало в твърде много вода .

5

Измерете вътрешните размери на кутията ви , включително дължина, ширина и дълбочина. Умножете тези три числа, за да се определи най- кубични фута на вашата кутия . След това , за закупуване на достатъчно градинска пръст , за да запълни област. Легла , които са поставени над мръсотия или трева , обикновено са много по-кратък , отколкото кутия 3 1/2-foot-high описано тук , затова се нуждаят от значително по-малко мръсотия , за да го запълни. Това е така, защото , докато можете да се изгради повдигнат градина легло над бетон , стандартът 1 - до 2 -крак - дълбоко градина легло няма да осигури пространство , които се нуждаят , когато е монтиран върху бетон повечето растения . В повечето случаи, градинска почва ще бъде най- скъпата част от този проект.

6

Напълнете кутията с градинска пръст , която се смесва с компост или тор .
Хладилник замръзва и изтичащите

Хладилници са от съществено значение кухненски уреди, които способстват за запазване , хладно и се замразява храната си . Въпреки технологичния напредък в процеса на вземане хладилници -лъскав и по-ен

Περισσότερα >
Как да се изгради един Cube Османската за Seating

Cube османците са идеални места за всекидневна употреба или специални поводи , защото на компактния си размер , което ги прави лесни за преместване и съхранение. Председателят може също да се удвои ка

Περισσότερα >