Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да спечелим една Bed Flower С Stone Borders

Цветя . Просто казвам, че думата отваря ума на приятни усещания за цвят, форма и аромат. Красотата на цветя може да бъде овладян в рамките на собствената си домашна градина от изкопаване на легло или две определен строго за едногодишни или многогодишни растения. Хастар на цветни лехи с граница на камъни тръгва цъфти и рамки за работата си. Изберете цветя вас, особено ценят и растителни кратни на всеки сорт . Камъните могат да бъдат събрани от реки или закупени от магазините за рок доставки, детски градини или доставчици на сградата . Нещата ще трябва
Градински инструменти ( лопата, рейк и т.н.)
Градински ръчни инструменти
семена за цветя
крушки
Starter растения
Разпадане компост
Органичните торове <Бразилски > мулчиране
маркучи и водоизточник
Stones MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете местния разсадник за най-добрите цветя , подходящи за вашия USDA издръжливост зона. Намерете слънчево място във вашата градина или двор , който е достатъчно голям, за да побере всички цветя в зряла размер. Семена или луковични пакети имат информация, за да ви помогне с планиране. Ако не сте сигурни за това колко голям ще расте стартер растение , помолете пепиниерист , така че да позволи достатъчно пространство .

2

Завъртете почвата в зоната на легла. Го Dig , разделяне буци , завъртете почвата отново и премахнете големи скали и всякакви плевели , корени или отломки. Ако почвата е с много от глина или не се отцеди добре , добавете бор слама, тор и други органични вещества в почвата и я смесете в добре . Добави тор според инструкциите върху опаковката .


3

Рейк ​​или разпространение на подготвената почва в желаната форма за леглото си . Кръгове , правоъгълници , квадрати или други геометрични форми са често срещани .

4

Планировката си цвете план дизайн от определяне на луковици, семена и стартови пакети растенията в позиции според височината. По-големите растящи растения биха могли да бъдат в центъра на кръг или в задния край на леглото срещу стена или ограда. Цветовете могат да се смесват или заложени в моделите или редове . Можете също така да планирате елемент на дизайна чрез теглене на груби скици на хартия , преди всъщност засаждане .

5

Използването на малки ръчни инструменти , копаят дупки до подходящи дълбочини за семена , луковици и предястия . Поставете всеки в рамките на своята подходяща дупка и се покрива с почва. Вода района добре .

6

Подредете камъни по целия контур на леглото. Това може да стане в един основен слой , пускането всеки камък рамо до рамо към следващата, или можете да подредят камъните свободно да се създаде по-строг граничен . Ако отидете по-висока от два камъка , вие създавате една стена , а не граница, така че продължавайте камъните по-ниска към земята.

7

Добави мулч около цветята , тъй като те израствам и да продължи да расте. Това позволява да се съхрани влагата.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019018253.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.