Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Огради и стени >> Content

Инструменти за Invisible Ограда Инсталация

Невидим домашни огради помагат ограничи кучето си на двора с помощта на подземен кабел, предавател яка и монтиране на стена предавател . Преди да можете да използвате оградата трябва да инсталирате скрит ограда тел и монтиране на трансмитера в жилището или стопанска постройка с ток . Необходими са някои стандартни и някои специални инструменти, за да инсталирате невидима ограда . Изкопаване

Изкопаване на траншеята в почвата изисква окоп багер или лопата лопата. Тренч копачи се различават по размер . Малкият окоп багер е на разходка - зад каналокопател , че отнема около един цял ден да копаят един акър земя . По-голямата кабелна ров копач ще отнеме по-малко време. Пика лопати ще копаят окопи , но те ​​да отнеме повече време , за да използвате и изискват физическата възможност да работят лопатата .


Рязане

фехтовка , който е инсталиран върху бетонни тротоари или пътища изисква един окоп да се жицата . За тази специална част от инсталацията , имате нужда от бетон циркуляр с бетон острие. Острието реже окопи около 1/2 до 1 инч дълбоко в бетона , така че не може да положи жицата през бетона.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/fences-walls/1019090112.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.