Как да се изгради един Radius Стена

Ако имате двор или възнамеряват да се изгради една , добави професионален завършек чрез инсталиране на вътрешен двор съраунд с вграден в стената радиус сядане. Въпреки, че има няколко различни методи на разположение , най-бързият и най-лесният начин да се справят с проекта е да се използва специално проектиран , леко клиновидна готови бетонни блокове. Тези блокове са повдигнат ръб около горната част на централния отвор , и краищата имат съвпадение полукръгъл отвор предназначена да прилегне плътно върху повдигнатия ръб на основния блок . Когато се инсталира , теглото на блоковете и вертикалното заключване система не се нуждае от хоросан за stability.Things ви е нужно
Специализирани готови бетонни блокове
длето Stone зидар е. Hammer
Silicone лепило
Caulking пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете първите два курса на специализирани готови бетонни блокове на върха на вътрешния двор павета за изграждане на права стена , която води в кривата.

2

Поставете първо леко клиновидна изходен блок на първия курс с повдигнат ръб около централния отвор , насочен нагоре , а късата страна на блока с лице навън. Поставете втория блок до първия блок по същия начин , но с късата страна обърната навътре, за да се поддържа права линия . Работа от дясно на ляво .


3

Straddle ставата на първите два блока с втори курс начален блок , с късата страна с лице навън и две полукръгли арки по краищата навреме над издигнатия ръб заобикалящата дупката в базовия блок.

4

Продължи г. за първите два курса на правия участък по този начин , докато стигнете до началната точка на кривата. Краищата на последния блок на втория ред трябва да се подравнят с началото на кривата на 90 градуса , успоредно на стената . Свалете последния блок на втория ред и плъзнете предходните два блока от над един блок към ляво , ако имате нужда да се коригира това .

5

Завъртете блок отстранява от втори курс и я поставете срещу последния блок в първия курс с късата страна, обърната навътре, за да започне на кривата. Обратните друг блок и я поставете в празнотата, оставена докато измества двата блока над на втори курс.

6

Поставете камък длето Мейсън в прорезите на върха на специална двойна център - сплит блок и достави една или две тежки удари до края на длетото с тежък чук. Включете блока над и длето двете долната вдлъбнатините по същия начин ; това ще разцепи блок спретнато в две

7

Поставете сплит страна на блока, в сравнение с края на последния блок във втория курс. ; запишете друга сплит половина за края на кривата на втори курс.

8

Build първите две игрища в радиус от създаването на късата страна на блоковете, пред които е изправена навътре, за да следват кривата. <Бразилски>
9

Поставете Сплит края на втората половина на писана блок срещу последния блок на втория ред , когато стигнете до края на кривата ; това ще се приведе в края паралел с предстоящото правия участък . Поставете следващия блок на първия курс с късата страна, обърната навън, за да премине на радиуса обратно в права линия. Е.
10

Поставете останалата част от блоковете в първите две дисциплини по окончателния правия участък чрез редуване на блока , както е описано в стъпки от 2 до 4 .

11

Положете трето и следващи курсове чрез повтаряне на цялата процедура . Начало и край на кривата на третия курс с писана половината блок центрирана върху ставата в основата писана блок , и повторете тази процедура при следващите курсове .

12

Завърши стената чрез поставяне на канала на долната страна на накрайниците над издигнатите център дупки устните на крайния курса. Алтернативен предните и задния ръб на клиновидни крайни капачки протежение на правите участъци , за да бъдат успоредни . Преход в кривата чрез завъртане на капачката в началото и края на кривата и следвайте радиуса чрез позициониране на късата страна на крайните капаци навътре.

13

За допълнителна стабилност , да се присъединят към крайните капаци в горната част на стената , като поставите капка лепило силикон с пистолет на горните краища на стената , и по протежение на чифтосване страни на крайните капаци , докато ги слагаха .

Как да се ремонтира GE Профил съдомиялни Seal

General Electric произвежда много видове миялни машини, на разположение с различни функции и облицовки . Едно нещо, което всички General Electric съдомиялни машини са по-чести , е наличието на печат в

Περισσότερα >
Как да кандидатстваме Leather към Таблица Top

върха на таблицата отнема много злоупотреби. Но , ако краката и рамката са в добро състояние , топ кожа ще направи една стара маса изглежда ново. Можете да приложите кожа чрез покриване на масата напъ

Περισσότερα >