Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Как да Засипете Dirt за Patio

Собственици изградят вътрешни дворове от различни материали , включително камък или бетонни павета и се излива бетон, както и други видове строителни материали. Засипване мръсотия е процесът на връщане на излишната мръсотия до разкопките или подмяна на мръсотията около краищата на вътрешния двор . Част от инсталиране на вътрешен двор е изкопаване на почвата , за да се осигури стабилна легло за структурата . Изкопаване на легло по-големи по площ от това, което изисква двор осигурява място за работа . Засипване на ръба на вътрешния двор е необходимо да се избягва като ров около structure.Things ви е нужно
Shovel
Handheld подправяне или вибрираща виброплоча
Board MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски > засипване Легла в
1

Вдигни мръсотията с лопата и я поставете обратно в основата на дупката , ако сте премахнали твърде много мръсотия. Разпределете равномерно мръсотията да се избегне хълмове и долини в основата на дупката.

2

подтискам на запълни мръсотията да го опакова плътно в основата на дупката , като се използва ръката на фалшификация или вибрираща виброплоча .


3

Sweep дълъг , прав борда над основата на дупката, за да проверите за високи места. Повали всички високи места , попълнете в долини и пълнежът на земята отново, за да се направи на базата дори .


Засипване Около една New Patio

4

Разпределете мръсотия около ръбовете на вътрешен двор с лопата след бетона е излекувана в продължение на 28 дни. Ако вътрешния двор се състои от каменни или бетонни павета, позволи едно накисване валежи или намокряне с маркуч и изсушаване преди добавяне на мръсотия около периметъра на вътрешния двор .

5

Попълнете мръсотията около вътрешен двор -те ръбове , което го прави един инч по-високо от повърхността на вътрешния двор .

6

лежеше борда над мръсотията , и пълнежът на дъската с ръка тампер за опаковане на сметта на място. Избягвайте прякото трамбовъчни мръсотията , като трамбовка може да се удари в ръба на вътрешния двор и крек или чип. Да не се използва вибрираща тапа да се опаковат мръсотия около завършен вътрешен двор , защото вибрациите и силното влияние може да увреди двор.

7

Добавете още мръсотия и я успокои , ако е необходимо да се направи заобикалящата мръсотията същото височина , както във вътрешния двор .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1019089208.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.