Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Подхлъзване на Ice на Trex Decking

Trex украса е алтернатива на дървените дъски , но предлага някои от същите качества на дърво. И двете повърхности могат да станат заледени , особено със сняг натрупване или след ледена буря. Но Trex има някои качества, които могат да го правят по-малко вероятно да станат хлъзгави. Подготовка за буря и да се грижи за лед бързо след буря и други ключови фактори за поддържане на свободната повърхност на лед и безопасно , така вие и семейството ви няма да падне през тази зима . Trex Decking

Trex украса е украса материал дърво композитен , направени от дърво , така и пластмасови влакна. Неговите дървени и пластмасови влакна идват от рециклирани източници, включително пластмасови торбички за хранителни стоки и отпадъчни дървени палети . Дървесината предлага UV защита и на външния вид на дърво, докато пластмасата помага да защитите на платформата от гниене , разпръсва , напукване и увреждане на влага. Trex украса уж не се влошава поради излагане време , и предлага добро сцепление дори когато е мокра.


Превенция

За да предпазите Trex украса стане леден , предварително лечение това с отстраняващ леда продукт . Тези продукти не са мислели да навреди на повърхността на украса , но вие все още трябва да бъдат внимателни . Нанесете тънък слой от отстраняване на лед продукта точно преди ледена буря. Използвайте по-малко корозивни за предпазване от заледяване , като магнезиев хлорид или продукти, продавани като безопасни за домашни любимци или не е вредно за бетон или трева .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1019088782.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.