Как да кадър Roof срещу тухлена стена

При добавяне на верандата , тента или навес, непосредствено до сграда , рамката на покрива срещу стената с Рафтър борда . Конкурсната комисия ще подкрепи Рафтър гредите , които на свой ред ще подкрепят материал покриви . Тухлени стени обикновено не притежават силата да поддържа натиска на прикачен покрив. Гарантиране на сигурна, безопасна покрив веранда , като го анкериране към тухлите , както и до рамкиране член на сградата, като втори история лента joist.Things ви е нужно
Рафтър борда е. Level
Chalk
Пробийте
Hammer бормашина
Carbide ухапа
Транспортни болтове
Hex ядки
фиш пружинни пръстени MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Позиция на ребрата дъската срещу тухлената стена на желаното място . Задаване на ниво на върха и да се настрои гладкост . Очертаването на настаняването чрез проследяване около дъската с тебешир .

2

Mark точките на Рафтър съвет , където ще бъдат приложени на гредите .


3

Drill пилотни дупки на разстояние 16 инча , освен за закрепване на Рафтър дъската към стената. Пробийте пилотни дупки през ребрата борда , като се използва свредло с диаметър, който ще се настанят на диаметъра на болтовете на превоза. Обръщане на настаняването на всеки пилот дупка , така че половината седи в близост до горната част на дъската и половината седят близо до дъното . Избягвайте поставянето на отвори в крайните Рафтър места маркираните .

4

Разположете ребрата дъската срещу тухлената стена на желаното място . Задаване на ниво на върха и да се настрои гладкост . Очертаването на настаняването чрез проследяване около дъската с тебешир . Също марки местата на пилотен дупката на стената . Да се ​​отмени Рафтър дъската.

5

Пробийте съответните пилотни дупки през тухлата и къща - рамкиране член. Пробийте чрез тухли с помощта на чук тренировка със свредло карбид.

6

Задайте Рафтър дъската обратно на мястото му . Плъзнете опорни болтове през отворите . Затегнете шестнадесетичен ядки с пружинни шайби приплъзване върху краищата на болтовете на превоз, за ​​осигуряване на Рафтър борда на място.

Как мога да готвя в Амана Микровълнова Rr -700

? От края на 1930 г., микровълнови - безопасни храни са били обработени бързо с използването на микровълнова технология. Микровълнова - безопасно се отнася до храна, която всъщност може да бъде пригот

Περισσότερα >
Как да се изгради една дървена Тегло Bench

Ако искате да имате чисто нов и здрав дървена пейка тегло , но не искате да похарчите много пари, тогава можете да помислите за едно себе си. Процесът е изключително проста и изисква само работни позн

Περισσότερα >