Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Поддръжка за Пясъчник Patio павета

Няколко прости стъпки за почистване и поддръжка, може да помогне на Съхранявайте вашия пясъчник двор изглежда добре в продължение на много години . Пясъчник е вътрешен двор повърхност лесен грижи. Но не се получи в навик за отдаване под наем ще тръгнат нещата , докато природата взима своя курс. Това е много по-трудно да се почисти и да се възстанови открит пясъчник веднъж мръсотия, мръсотия , мухъл , водорасли и плевели са се заселили инча Пясъчник

Пясъчник , понякога генерични нарича плоча, е плосък седиментни камък предимно съставен от фелдшпат и кварц. Различните региони са известни с уникални цветове пясъчник . Пясъчник е порест и пясъчник скални образувания филтър - пречиства - и съхранява вода и водоносни хоризонти . Плоски блокове от дялани пясъчник се разделят на тънки слоеве и се използват и за двете вътрешни и външни приложения в домовете и бизнеса . Плочи могат да бъдат разделени в неправилни форми или нарязани на еднородни бетон стил павета . Пясъчник има естествено нехлъзгава повърхност, което го прави идеален за подове и настилка.


Basic Care

Sweep вашия пясъчник двор редовно , и то маркуч от време на време . Dirt частици могат да се носят в пясъчник порите и започват да потъмняват и потъмнява на повърхността с течение на времето . Ако листата падат върху пясъчник и да останат по време на дъждовно време , на повърхността може да се оцвети . Рейк нагоре и отстранете листата често. Уверете се, че всички повърхностни канализацията са в работно състояние и да изчистите толкова дъжд или вода за напояване се стича бързо. Също така поддържа улуци и downspouts да се предотврати преливането дъждове върху вашия двор .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1019088578.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.