Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Stain Премахване >> Content

Как да премахнете Nail Polish От кабинета

Ако дъщеря ти реши да се отдаде на маникюр , но в крайна сметка вместо боядисване на кабинетите , или изпусна една бутилка от любимото си червено нокти, може да се чувствате като теб никога няма да получите петна нагоре. С постоянство и малко творчество , премахване на лак за нокти от кабинета не е impossible.Things ви е нужно
лакочистител
Мека кърпичка
Plastic нож
Топла вода
Steel вълна подложка , 0000- клас глоба
денатуриран алкохол MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Даб кърпа с малко ацетон лакочистител . Разтрийте леко петното да се премахнат в много от лака , колкото е възможно . Това решение би било най-добре за лечение на незабавен лак разлив .

2

Остържете изсушена лак петно ​​с пластмасов нож. Бъдете внимателни с ножа , вдигане далеч парчета от втвърден петното . Натрийте петното с гореща вода върху кърпа, за да спомогне за облекчаване на лака за нокти далеч .


3

Scrub никакви петна останки с 0000- клас фина стоманена вълна пречистване тампон. Почистете внимателно върху дървени шкафове по-специално за да се избегне увреждане , тъй като стоманена вълна е абразив . Използвайте топла вода и кърпа , за да работят и последните на петното .

4

Покрийте зоната с дърво ретуш продукт, ако премахнете някоя от финала дърво в процеса.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/stain-removal/1019088384.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.