Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Stain Премахване >> Content

Как да стигнем Gum Out на утешители

Когато дъвки озовава на друго място освен в устата или на боклука може , го прави каша. Gum остана на вашия утешител е най-добре уловена , преди да стане прехвърлени към чаршафите или дрехите. При отстраняване на венците не е приятна задача , определени техники и консумативи, го правят малко по-малко отвратително. Трябва да получите венеца на разстояние от плат влакната преди измиване утешител да се избегне като дъвка остана вътре вашата перална машина или на други clothing.Things ви е нужно
Ледени кубчета
Plastic отваря и затваря многократно чанта
Plastic стъргалка <Бразилски > Aerosol предварително третиране спрей
Чисти кърпи
бебешка пудра
Химическо чистене разтворител
простор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1 втвърдяване венеца с ледени кубчета прави почистването по-малко разхвърлян .

Попълнете запечатваща се пластмасова торбичка с ледени кубчета. Затворете пластмасовата торбичка и го туря на венеца се придържаше към вашия утешител . Оставете торбичката с лед на мястото за 30 до 60 минути, за да се втвърди венеца.

2

Извадете торбичката с лед . Плъзнете ъгъла на пластмасова стъргалка под ръба на втвърдения венеца. Не ме свърта стъргалката назад и напред , за да се отделят бавно втвърдения венеца от плата. Изхвърлете отстранява венеца.


3

Spritz Утешителят с аерозол петролна основа предварително третиране пране спрей на мястото на петното на венците. Оставете спрей предварително третиране да се накисва в остатък дъвка за една минута .

4

Подсушава Утешителят с чиста кърпа, за да премахнете спрея предварителна обработка . Покрийте оцветени платът с бебешка пудра , за да поеме масления остатък от пране предварителна обработка . Нека праха седне върху плата в продължение на пет минути, преди да го изтръска .

5

Навлажнете чиста кърпа с химическо чистене разтворител. Гъба тъкан утешител , за да отстраните останалия цвят или лепкаво петно ​​от дъвка . Преместете се на чиста част на кърпата като петното се вдига .

6

подпомагане на процеса на сушене чрез натискане на суха кърпа в утешител . Чаршаф Утешителят над сушилник и го оставете да изсъхне напълно на въздуха .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/stain-removal/1019088029.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.