Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Stain Премахване >> Content

Как да стигнем Черно обезцветят Out на клуба Алуминиеви Саксии

Club Aluminum произвежда алуминиеви тенджери и тигани в завода си Кливланд, Охайо в продължение на 50 години между 1930-те и 1980-те години . Някои от тенджери и тигани , произведени през това време са все още наоколо днес и дори се продават като винтидж елементи в онлайн търгове и чрез антикварни магазини . Aluminum става обезцветени поради окисляване и петната са предизвикателни за да се отстранят . Един колекционер действително прибягват до " орех взривяване " си 280 cornstick тиган , вероятно с помощта на орехови черупки в пясъкоструйни отколкото sand.Things ви е нужно
Сода за хляб
Cream на зъбен камък
Оцет
Steel вълна (по желание )
Шкурка ( по желание)
Полиране сметана ( по желание)
Wax (по желание )
суха кърпа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Mix четири супени лъжици сода за хляб в един литър на топла вода. Има известно разногласие за това дали или не сода за хляб може да се обезцветят алуминий поради своята алкалност , но това е един ефективен натурален абразив за отстраняване на частици.

2

Напълнете тенджера с вода до нивото на петното и донесе водата да заври . Добавят се две супени лъжици сметана на зъбен камък или две супени лъжици оцет към водата и се вари в продължение на 10 минути. Ако цвета не изчезне , опитайте да увеличите сметаната на зъбен камък до максимум две супени лъжици .


3

Използвайте стоманена вълна, за да се премахне наистина инат обезцветяване, а след това използвайте фина шкурка, за да лъскам от драскотините , създадени от стоманена вълна . Една алтернатива е да се опитаме сребърен лак.

4

полски вашия тиган с полиращ крем и суха кърпа . Нанесете тънък слой от восък , за да се предотврати бъдеща промяна на цвета.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/stain-removal/1019087634.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.