Как да се отървем от твърде много сапун в пералнята

Прекалено сапунени мехури по дрехите ви и вътрешността на пералната машина показва, че вие ​​може да са били по- малко фанатично с препарат. Въпреки че е важно да се използват достатъчно препарат, за да се получи чисто облекло , твърде много може да доведе до пералня , която е твърда и дразни кожата. Също като другите уреди , пералната машина трябва да се почисти , особено след употреба на твърде много перилен препарат. Можете да се отървете от твърде много сапун в пералнята с помощта на прости доставки често срещани в домакинството.
Което ви е нужно
Чисти дрехи

2 чаши бял оцет дестилирана
<Бразилски> Инструкции
1 <р> Избършете вътрешността на пералната машина със сухи дрехи да се премахнат в много сапун остатък и мехурчета, колкото е възможно. Както сапун остатък се отстранява , променя , за да чиста кърпа.

2 бял оцет разгражда и премахва сапун остатък вътре в пералната машина.

Fill пералнята с вода. Добавете 2 чаши бял оцет дестилирана . Световния съюз 3 <р> Run пералната машина на пълен цикъл. Действа оцет като средство за изплакване и помага да се съборят прекомерно сапун остатък .

4 <р> Run пералнята на втория цикъл на изплакване за изплакване на миризма на оцет и премахване на всички останали сапун остатък. <Бразилски>
5

Повторете стъпки 3 и 4 докато сапун остатък е напълно премахната от вашата перална машина.