Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да се отървете от мухлясал миризма в цветни кърпи

мана форми на кърпи , дължащи се на влага, влага и топлина. Кърпи развият мухъл или плесен миризма , когато не правя сухи или ги почисти правилно . Белина СПИН в премахване на миризмата в бели кърпи , но цветни кърпи трябва да се почистват внимателно, защото белината може да съсипе кърпите . Премахване на миризмата с елементи в дома си ще се върне кърпите в първоначалното им състояние , така че да не се налага да ги хвърлят away.Things ви е нужно
Прах за пране
2 супени лъжици. сода за хляб
1 чаша бял оцет в
Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете кърпи в пералнята . Избягвайте претоварване на шайбата с твърде много кърпи , защото те не могат да станат напълно чиста, което ще доведе до миризмата мана да остане .

2

Добавете редовно почистващ препарат към пералната машина . Добавят се 2 супени лъжици. сода за хляб до шайбата . Измийте кърпи в топла вода .


3

Налейте 1 чаша бял оцет в пералната машина по време на цикъла на изплакване .

4

Поставете хавлиените кърпи в сушилня веднага след като сте ги измийте . Подсушете кърпите върху настройката най-висока топлина. Дръж кърпите на слънце или в дома си , ако предпочитате. Разрешаването на кърпите на изсъхне на въздуха ще се отстранят всички спиращ мана мирише .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087626.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.