Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да спечелим Pants малко Stiff

Има много причини, поради които един чифт панталони могат да се чувстват сковани. Тя може да бъде само на материала от който са направени , или тя може да бъде , че са били колосана . Понякога нишесте се прилага в завода , за да даде гащите свеж , свеж вид . Гъсти панталони могат да изглеждат добре , но те ​​не са толкова удобни като меки панталони . Има няколко неща, които можете да направите , за да направи по-малко панталони stiff.Things ви е нужно
омекотител
Сушилня топки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете панталоните с други дрехи, които се нуждае от измиване в пералната машина. Добавете редовно почистващ препарат и capl на омекотител .

2

изперете дрехата в топла вода. Измиване на панталоните ще се отстранят всички нишесте , което може да бъде приложен за панталоните в завода. Омекотителят също ще помогне омекоти панталоните .


3

Подсушете панталоните в сушилня за дрехи на топло настройка. Използвайте сешоар топки, които са неравни топки, направени , за да се омекоти и пух дрехи в сушилнята , за по-нататъшно помогне омекоти панталоните . Ако панталоните все още са твърде сковани , когато ги извадите от сушилнята , повторете процеса сушене на пране и .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087617.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.