Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да се измие Supima Cotton

Supima памук е сред най-плавните , най-луксозните видове памук разположение. За разлика от други сортове памук, Supima идва в дълги скоби , което прави материала гладка и мека , без да прави компромис с трайност. Заради начина, по който тя е направена , разтягане, свиване и теглене на Supima дрехи или бельо е рядкост. Въпреки това, правилното грижи ще засили допълнително издръжливост Supima памук е , защитава вашата инвестиция и предотвратяване на преждевременно износване и roughness.Things ви е нужно
Gentle пране на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1 < р > Измийте си Supima памук с подобно оразмерени елементи за предотвратяване на заплитането и неравномерен измиване. Например, Supima лист ще погълне T - риза в пералната машина и да се предотврати ризата да бъде старателно изпрани .

2

перат си Supima памук с подобни цветове на лек цикъл , с помощта на лека препарат. Въпреки че трайността на Supima могат да издържат на редовен цикъл на пране , грубите техники за изпиране на евентуално съборят дори и най -здравите влакна .


3

Tumble си Supima памук в сушилнята , докато тя е леко влажна , и след това го остави сух въздух . Въпреки Supima памук може да издържа висока температура на сушене , това ще доведе до влакната да се развалят по-бързо.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087614.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.