Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Сода за пране алтернатива

Пералня сода е вещество, известно също като натриев бикарбонат . Въпреки че е понякога по-нататък сода за хляб , това е съвсем различно същество. Пералня каустик обикновено се използва като алтернатива на традиционната перилен препарат , особено за тези с алергии или реакции произведени търговски сапун . Алтернативи на сода за пране ви позволи да направите пране у дома си, без да се налага да проследим това е трудно да се намери съставка. Сода

Направете своя собствена сода за пране и прах за пране , използвайки сода за хляб вместо сода за пране. Настържете уголемена калъп сапун с един стар ренде сирене . Изсипете настърган сапун в голяма метална тенджера и се пълни с достатъчно вода, за да покрие напълно сапуна . Поставете саксията на слаб огън и се разбърква с дървена лъжица , докато сапуна се топи във водата. Изхвърлете сапун и вода сместа в голяма пластмасова кофа и добавете 2 литра топла вода . Смесете съставките заедно и се добавят 2 чаши сода за печене , смесване отново. Използвайте 1/2 чаша на една чаша от сместа, за да почистите дрехите си.


Borax Alternative

Borax е прахообразен материал, който е подобен на сода за пране . Направете своя собствена версия на сода за пране или прах за пране от решетка сапуна , докато имате осем чаши сапунени стружки . Изсипете стружките в пота , отгоре с топла вода и се вари на слаб огън . Изсипете сместа в пластмасов контейнер и се добавят 8 чаши сода за хляб и 12 чаши боракс . Сместа се разбърква с дървена лъжица , докато това е добре смесени. Използвайте 1/2 чаша от сместа на натоварване на пране.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087613.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.