Как да се блокира алпака Knits

Алпака е мека, топла влакна , който е идеален за плетене на ръка или с машина . Плетени изделия от алпака фибри покривка добре и имат по- мек блясък. За да се запазят тези качества , правилното блокиране е от съществено значение. Дали блокирайки наскоро плета алпака дреха за първи път , или просто отново блокира съществуващ един , този процес помага даде структурата на парче и подобрява външния вид и напасването на готовите piece.Things ви е нужно
Tub или басейн
мерителна чашка
Вълна накисва
Големи, чисти сухи кърпи за баня, две за всяка позиция , за да бъде блокирана в
Покажи повече инструкции
Попийте

1

Напълнете ваната или басейна с хладка вода.

2

Добавя се 1 /4 чаша вълна накисва до ваната. Разбъркайте ръката си във водата , за да се слее .


3

Поставете алпака плета елемент във ваната и го избута под водата . Облеклото трябва да бъде напълно потопен .

4

Оставете елемента, за да се накисва , докато не достигна на еднороден цвят . Алпака фибри става по-тъмно , когато е мокро , така че ще потъмнее , тъй като водата се абсорбира . Когато тя отново е на еднороден цвят , тя е погълнала толкова вода, колкото тя ще издържи.

5

Настройте таймера на 30 минути и се оставя на елемента, за да се накисва .

<Бразилски> Block

6

източва ваната. Внимателно стиснете толкова вода, колкото можете от алпака , като го натиснете срещу страна на ваната. Не се извива , просто използвайте фирма натиск да премахнете толкова вода, колкото можете.

7

Lay чиста кърпа върху повърхността на масата или на пода . Нагоре с мократа алпака плета. Разстелете плета навън , след това се разточва в кърпата . Това ще ви помогне да абсорбира повече вода , и на парче може да се търкаля в някоя посока .

8

Разстелете кърпа на пода с нисък трафик област , или на стая за гости легло . Спред елемента от алпака на върха на кърпата с дясната страна нагоре .

9

Pat алпака плета внимателно във форма с пръстите си , той се разпространява в подходяща форма. Не се простират на влакното , просто го потупа във форма.

10

Нека престоя в алпака дреха в позиция , докато тя изсъхне, след това се съхранява или да носят по желание.
Как да се замени с Nut Опаковка на Перална машина Свързване

гайка опаковане на перална машина захващане понякога е виновникът за течове както малки, така и големи . Обикновено бързо затягане на гайката на опаковане ще реши проблема, но може да се наложи да зам

Περισσότερα >
Как да Reupholster председател Използването Hot Разтопено Glue

Всеки веднъж на известно време ние минават през една прекрасна разпродажба намерите ... и то дори имаше приемлив материал върху него ... докато не започна да се обели ! Някой, не знаех как да се изпол

Περισσότερα >