Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да направим един пуловер Сушилня

Пуловери идват във всички форми, размери и цветове. Защото пуловери рядко са така , тя може да се чувства като поп викторина опитвам да си спомня как да се мият, суха и да се грижат за определен вид на пуловер . Ако откриете себе си постоянно се чудех дали този или друг пуловер може да бъде изпратена чрез сушилнята , може да го намерите по-лесно да се получи апартамент пуловер сушилня и въздух ги изсъхне. Това ще си спестите тревогите , и тя ще ви спести пуловери. Всички пуловери ще продължи по-дълго , когато се сушат върху плоска повърхност, тъй като те са изложени на химическо чистене , а не траен жестоката жега и бъркане на дрехите dryer.Things ви е нужно
Window екран
тухли или дърво < Бразилски> Plastic екран
брусове
Малки довършителни пирони
Hammer
Staples
Staple пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции Имоти: стара Screen Вариант

1 < р > Намери един стар прозорец на екрана на разпродажба , в гаража си или да попитате вашите приятели, ако те могат да отделят един . Тя трябва да бъде широк най-малко три фут от дълги 3 фута , но тя може да бъде по-дълъг или по-широка , колкото е необходимо .

2

Измийте старателно екрана , така че вашият пуловер не се изцапаш , докато година по него .


3

Поставете екрана над земята . Седи на гърба на два стола или го давам от пода или масата на няколко тухли или парчета дърво . Искате въздух циркулира под пуловера , както и на върха.


Домашно

4

Направете своя собствен апартамент пуловер сушилня чрез закупуване на дължина от пластмаса екран от железарския магазин и подшиване с телбод към рамка направите от дърво.

5

Използвайте лек един -по- един - инчов нарязани дърва за дължината и ширината , който искате за вашия кадър. Можете да използвате всеки от дърво , което трябва да се направи рамка , но един по един - е лек и лесен за използване и по- добър избор, ако сте закупуване на дървесина.

6

нокти дървото заедно така, че да прилича на голяма рамка на картина , а след това се търкаля на екрана върху него и да го приложи към рамката.

7

Помолете някой задръжте екрана навън плътно за вас, така че можете да го приложи .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087607.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.