Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Грижа за Acrylic Fabric

Известен със своята топлота и мека текстура , акрил плат е лек , гъвкав тъкани, изработени от синтетични влакна. Чорапи, пуловери, спортни облекла и обикновено изработени от акрилни платове , поради задържането му форма и порьозност . За разлика от памук и много други естествени материи , акрил плат е изключително устойчив на молци , бръчки и свиване. Независимо от това , акрилни платове изисква грижи да запази своята структура и общ външен вид. Докато акрилен плат е ниски разходи за поддръжка , определени техники перални помагат да продължим да търсим new.Things ви е нужно
Перална машина
2 унция . прах за пране
2 унция . омекотител
две хавлиени кърпи
дъска
Облекло желязо
неметални закачалка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Обърнете дрехата акрил отвътре навън , за да се предотврати акрилни влакна от разнищване и преси за балиране в пералнята . в
2

Комплект пералнята на деликатен цикъл и топла вода настройката . Изсипете 2 унция . на прах за пране в течаща вода.


3

Поставете дрехата акрил в пералната машина. Нека пералнята завършат своите цикли. Добавят се 2 унция. омекотител за пране , тъй като устройството приключи своя окончателен цикъл на изплакване . Омекотител намалява статичното електричество в акрилни платове .

4

Извадете дрехата акрил от измиване. Разточете дрехата плътно в кърпа баня, за да абсорбира влагата от тъканите .

5

развивам хавлията баня и дрехата. Обръщане на дрехата с лицевата страна навън , и го просна на свеж баня кърпа, за да изсъхне на въздуха.

6

Разглеждане на дрехата за бръчки. Ако дрехата е леко набръчкана , желязо акрилен плат с железен комплект за настройка на умерен огън .

7

Hang сухото дрехата върху неметални закачалка да се запази акрилни платове търси най-добрия. <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087605.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.