Как да Iron Ultrasuede

Ultrasuede е марка на материя, която наподобява естествен велур кожа, с повдигнати дрямка , която променя своя облик като стартирате ръката си над него. Платът е много натоварена и тъкат , че отблъсква петна и не изисква много поддръжка. Ultrasuede е произведен , за да бъде без гънки , така че не е често трябва да го изгладят . Въпреки това, ако сте го смачка или да го остави в сушилнята за прекалено дълго , може да се наложи да се изгладят wrinkles.Things ви е нужно
Suede четка
Памук кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измий плата с четка велур да четка власинките в една и съща посока. Това ще се отстранят всички замърсявания или прахови частици от плата , преди да приложите топлина. Топлината може да зададете петна , така че е важно да се уверите, мръсотия не е изградена в тъканта .

2

Поставете Ultrasuede на една дъска за гладене . Тя Изгладете с ръцете си и легна памучна кърпа над Ultrasuede .


3

Включете ютията към синтетика или ниска настройка. Ютията не трябва да е над 250 градуса по Фаренхайт.

4

Iron над кърпата на памука , докато бръчките са изчезнали от Ultrasuede . Преместете кърпа памук , така че да е винаги между желязото и Ultrasuede .

Как да намерим най- резервните части и частите за Panasonic Микровълнова фурна

Дори ако вашият Panasonic микровълнова има гаранция , гаранции не траят вечно. В случай , че нещо се обърка с микровълновата, че не е задължително трябва да приемем, че е време да си купите нов уред .

Περισσότερα >
Как да спечелим Grapevine Мебели

Ако живеете близо до лозе, собствениците ще понякога ви позволяват да се извозват техните изхвърлени лози . Като алтернатива , можете да изрежете диви лози или купите сушени лози в магазин за плавател

Περισσότερα >