Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Можеш ли Измийте кожени палта в пералнята

? Инструкции кожено палто грижи обикновено призовават за химическо чистене , за разлика от перални палта в конвенционален перална машина у дома . Повечето перилни препарати съдържат разяждащи химикали , които могат да обезцветят кожени стоки и изсъхнали на тъканта , особено когато се комбинира с температурите за топла вода , използвани за почистване. Въпреки това , можете да перат си кожено палто в перална машина при условие, че се придържат към препоръките за предотвратяване съсипват козината. Подготовка и пране

Завъртете яке отвътре навън , за да се предотврати бъркалка шайбата е от повреждане на екстериора на козината . Поставете слой в пералната машина само по себе си и да зададете машината на деликатен или вълна цикъл с топла , но не гореща вода. Налейте около 1/4 чаша на бебето шампоан в банята на пране , тъй като започва да се пълни с вода. Бебешки шампоан не съдържа разяждащи химикали , намерени в традиционните почистващи препарати и нежно почиства тъкани . След като започва цикъла изплакване , залейте с 1 /2 чаша на бебето климатик във ваната за измиване , за да се омекоти кожата.


След Care

Hang козината върху дървена закачалка да изсъхне след цикъла на пране е пълна . С помощта на мека, влажна кърпа , намажете малко количество бебе климатик през целия слой , за да го предпази от напукване , тъй като изсъхва . Лечението с климатик също предотвратява бъдещи петна от настройката в тъканта чрез създаване на защитна бариера . Нека козината напълно суха на сухо, тъмно място, далече от пряка слънчева светлина и топлина.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087588.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.