Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Има ли начин да се омекоти Твърди Хавлии

? Сушене с меки, абсорбиращи кърпи след къпане , вземане на душ или плуване е нещо, което много хора се радват . Докато наскоро закупените кърпи са луксозно меки на пипане , по-възрастните кърпи са склонни да стане твърда и по-малко абсорбент с течение на времето . За щастие , това е възможно да се смекчи вашите твърди кърпи , с помощта на няколко прости перилни добавки, които може би вече имате под ръка . Може да откриете, че вашите омекотени кърпи са почти толкова луксозни , колкото са били , когато е нова . Нещата ще трябва
White оцет
мерителна чашка
Прах за пране на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Поставете кърпи в пералната машина , и да ги мият както обикновено би , след конкретните указания за поддръжка намерени върху етикетите на вашите кърпи. Използвайте нормален прах за пране .

2

Определете вашата перална машина с " изплакнете " настройката. Докато машината се пълнее , добавете една чаша бял оцет към водата за изплакване .


3

Позволете на салфетки, за да преминават през цикъла на изплакване . Извадете ги и ги оставете да изсъхнат в сушилнята настроена на настройката на " падам " .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087587.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.