Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Начало средства за да получите изсъхнал Gum Off Облекло

Дъвка осигурява орална стимулация и може да помогне в борбата срещу глада болки. Децата , обаче , не винаги са внимателни, докато дъвчеше дъвка . Преди да го знаете , имате пачка дъвка остана на предната част на ризата на дъщеря ви . Трябва да премахнете дъвка без да правиш никаква вреда на ризата. За щастие , там е домашен лек можете да използвате , за да получите гума на разстояние от всяка част от облеклото. Премахване Gum С Ice

Разтрийте кубче лед през венеца върху облеклото за толкова дълго, колкото е необходимо, венеца да се втвърдят . Вие може да искате да приключи хартиена кърпа около външната страна на леда , така че можете да се държа за него. Остържете венеца далеч с кухненски нож , след като се втвърди. Може дори да бъде в състояние да се справи и я дръпнете с ръцете си . Обработете предварително района с петно ​​стик преди измиване , както обикновено .


Премахване Gum С Lighter Fluid

Сипете една супена лъжица. запалка течност над венеца върху облеклото . Изчакайте пет до 10 секунди, за да венеца да започне топене и след това внимателно го издърпайте . Сипете една чаена лъжичка. запалка течност над петното , оставени от венеца. Запалка течност премахва венеца и петното . Измийте облеклото в рамките на 30 до 60 минути, за да се намали миризмата остави на дрехата от запалка течност.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087585.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.