Как да стигнем Gum Off на Sock

A лепкава Глоб на дъвка залепнала за чорап е достатъчно, за да накарат някой да иска да хвърля чорапите . Съставките , които правят дъвка мекички , осигурявайки продължително дъвчене удоволствие, предизвикват я да се свързва с платнени повърхности. Въпреки че може да изглежда като безнадежден петна , премахване на дъвки не е трудно, когато правилните техники за отстраняване и доставките са на оферта . Отнасяйте лигав дъвка петно ​​възможно най-бързо , преди да се превръща в черен магнит , което прави повече от една каша от вашите sock.Things ви е нужно
Plastic цип чанта
Ледени кубчета
Таблица нож
Aerosol предварително измиване за отстраняване на петна
Прах за пране
Кислородна белина
химическо чистене разтворител
Спондж MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1 Gum закалени от лед е по-лесно да премахнете от мека, лепкава дъвка .

Поставете ледените кубчета в найлонова чанта с цип достатъчно голям, за да покрие петното дъвка на вашия чорап . Затворете торбата за предотвратяване на топене на леда от изтичане на чорапа . Поставете торбичката с лед на венеца остана да си чорап . Оставете го на място, докато дъвката става трудно .

2

Чукнете на втвърдения венеца с дръжката на ножа маса до пукнатините на венците . Вземете парчета на разстояние от чорап , докато веществото гуар е напълно премахната .


3

Спрей чорап с аерозол предварително измиване за отстраняване на петна . Петролната в отстраняване на петна помага на мазен остатък премахнете петно ​​в дъвка . Оставете предварително измиване за отстраняване на петна , за да абсорбира в чорапа за няколко минути .

4

Измийте чорап с прах за пране и белина кислород за да се отстрани всякакъв цвят петна , оставени от венеца. Проверете чорап преди да го поставите в сушилнята да се гарантира, петното е била отстранена .

5

Отнасяйте оставащото цвят петна от венеца от него гъба с химическо чистене разтворител. Работете от външната страна на петното към средата , докато петното се отстранява. Измийте чорапа отново , а след това да изсъхнат на въздух или място в сушилнята .

Как да поправите на A120E De'Longhi PAC

The A120E DeLonghi PAC е преносим климатик проектиран да се охлади до 400 квадратни метра в стая , апартамент или друго малко място . Устройството включва сън , тласък и интелигентни режими , дистанци

Περισσότερα >
Как да използваме Mirror като Таблата

Как да използваме Mirror като таблата . Може би вашата спалня липсва определен JE NE ВОИ Quoi , а вие искате да го съживи . Един готин и евтин идея е да се използва като огледало табла . Инструкции

Περισσότερα >