Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да се измие кецове Boys Sneakers

Малките момчета са известни за да играе в калта без никакво отношение към това, което ще се случи с техните дрехи. За съжаление на родителите , това означава, облекло и обувки , обхванати в мръсотия и кал. Ако синът ви е бил облечен с чифт Скечърс когато получи мръсно, че е важно , че можете да ги почистите по правилния начин. В противен случай рискувате да повредите обувките. За щастие , този процес е много проста , ако сте готови да използвате малко grease.Things лакът ви е нужно
Soft- четка
Water
Dish сапун Имоти: стара парцалена

Покажи Още Инструкции

1

Вземете Скечърс сина си навън, и да ги взрив заедно на стъпалата . Правете това, докато всички големи парчета от мръсотия дом.

2

Разхлабете малки парчета от мръсотия , като отидете върху тях с четка мек косъм . След като имате по-голямата част от мръсотията отстранена , можете да започнете почистване на кецове .


3

Намокрете стар парцал със студена вода. Капково една капка от мек сапун ястие по платното и изстискайте кърпата няколко пъти, за да се съчетаят сапуна с водата .

4

Избършете определяне на кецове и с мокър парцал за отстраняване на останалата част от мръсотия. Може да се наложи да се спре на няколко пъти, за да се намокри парцала отново.

5

Задайте кецове и да изсъхне , но не ги поставя в пряка слънчева светлина . Слънцето може да избледнее цвета на кецовете .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087323.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.