Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Съдомиялни препарат, за да Избледнявам Облекло

Силно оцветени бели дрехи могат да представляват труден почистване предизвикателство . За да получите бели белите им , повечето потребители се обръщат към домакинска белина , когато пере . Заедно с продукти специално за отстраняване на петна и пране бустери , има един по-чист способен избелване на дрехи, които могат да ви изненадат . Не търсете повече , отколкото си скривалище на перилен препарат съдомиялна машина. Съществуват няколко метода за използване на препарат за миялна машина избелите дрехите . Експериментирайте, за да видите кой вариант дава най-бялото бяло за вас. Non - Bleach Whites

За бели дрехи, които не са безопасни белина , опитайте тази малко време отнема метод, за да избелите тъкани . Напълнете мивка или кофа с топла или гореща вода - което от двете си плат ще позволи - и 2 ч.л. . ястие сапун. Добавяне на белите дрехи и ги оставете да се накисва в разтвора в продължение на 15 минути. Канализация и изплакнете дрехите . За да продължите процеса на избелване , напълнете мивката или кофа с топла или гореща вода и 2 ч.л. . на амоняк . Оставете ги да кисне в продължение на 15 минути. Изплакнете и повторете същия този процес се използват 2 ч.л. . на бял оцет. След дрехите, накисва за 15 минути, изплакнете и изперете нормално в пералнята .


Съдомиялни и Bleach

Почистване Maven Heloise с Good градина Magazine предполага смесване на 1 чаша прахообразен препарат за миене на съдове с ¼ чаша белина и един галон на топла вода. Разбъркайте добре и добавете комбинацията бели дрехи като чорапи и тениски . Оставете дрехите да се накисва в сместа в продължение на 10 до 15 минути , изплакнете и тогава перат както обикновено.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087319.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.