Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да се избягва Свиване памучни пуловери

памучни дрехи са известни за свиване и имат лоша репутация . В интерес на истината , обаче, много памук продукти са предварително измити , преди те да се продават на потребителите, тъй като повечето от свиването се случва в тази първа измиване. Въпреки това, ако вашата любима памучен пуловер не е предварително измити, както е посочено на етикета на потребителите, или ако пуловера просто се вписва и не може да понесе всяко свиване , да отнеме няколко стъпки, за да се избегнат всякакви възможни бъдещи shrinkage.Things Ще Нуждаете
Пералня екран MarketBook.bg: Покажи повече инструкции MarketBook.bg: 1

изперат памучни пуловери в пералнята на лек цикъл в студена вода. Използвайте редовно вашия пране сапун , с помощта на подходящ размер за товара , както е посочено на етикета на препарат е . Можете също така да ръчно пране памучни пуловери в студена вода, за да помогнат да се избегне свиване .

2

купя пуловер памук , смесен със синтетичен плат като полиестер. Синтетични тъкани намаляват свиване както и набръчкване


3

Насочи пуловер плосък на екрана на сушене, за да го подсушете . ; обесване може да предизвика разтягане. Според Cotton Incorporated , барабанната обработка в сушилнята причинява свиване, не жегата. Ако искате да премахнете бръчките , можете да изсъхне си памук пуловер в сушилнята само за пет минути, след което тя се просна на екрана на сушене.

4

Подсушете почистите вашия памук пуловер . Сухи почистени дрехи обикновено не се свиват . Това също така ще защити всякакви декорации върху пуловера , като форма на пръчки .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019087238.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.