Как да се чисти на рокля , направена от Antique Satin

? Когато си антични сатенена рокля става мръсна , това е важно да се правилно почистване на дрехата. Използвате неправилно почистващи разтвори или агресивни действия може да стане скъпо грешка. Общи почистващи препарати като хлорна белина могат сериозно да навредят на антични сатен като консерва неправилно миене използване машина. Вие трябва да използвате надежден химическо чистене фирма за почистване на антични сатенен плат. Все пак, ако перат роклята достатъчно леко , можете спокойно да почистите satin.Things ви е нужно
бели памучни кърпи
Satin - безопасни за премахване на петна
Cloth
Gentle перилен препарат
<Бразилски> Покажете повече инструкции в
1

поставете антични сатенена рокля на върха на бялата кърпа. Дръжте петната върху сатен нагоре и навън.

2

Добавете 2-3 капки препарат за отстраняване на безопасни за сатенени платове до чиста кърпа. Попийте петната за няколко секунди, докато петното е добре наситена с влажна кърпа . Нека отстраняване на петна се накисва за 10 минути.


3

Настройте пералнята на деликатна или нежна цикъл с най-студения настройка вода на разположение. Добавя се подходящо количество от течен перилен препарат - обикновено 1/4 чаша - до препарат съда . Излейте перилния препарат директно в барабана за миене на пълна с вода , ако пералнята не разполага с препарат съд .

4

Завъртете антични сатенена рокля отвътре навън . Поставете антични сатенена рокля в пералнята и я оставете да работи през пълен цикъл.

5

Извадете сатенена рокля от пералнята веднага след пълен цикъл. Поставете рокля на върха на чиста и суха памучна кърпа . Разстелете рокля от плоска.

6

Започнете от единия край на кърпата и внимателно хвърли кърпата нагоре. Рокля сатен ще бъде от вътрешната страна на кърпата . Този процес нежно изстисква излишната влага от тъканта , без да вредят влакна.

7

Преместете антични сатенена рокля в друга суха, бяла памучна кърпа и се разпространява роклята от плоска. Нека сатенена рокля въздуха изсъхне на пряка слънчева светлина в продължение на няколко часа .

Как да премахнете неприятната миризма от една Garbage Изхвърляне

боклук разпореждания са удобен начин да се разпорежда с органични кухненски отпадъци . Често на разположение не се управлява достатъчно дълго, за да се отстранят всички отпадъци от депониране . Когато

Περισσότερα >
Как да се изгради улица таблици & Пейки

При изграждането на градински мебели , които искате завършен проект, който е надежден , издръжлив и ще се проведе до елементите . Добре планиран дизайн , добри строителни техники и адекватна хидроизол

Περισσότερα >