Как да премахнете Статично Прегърнали Без Сушилня Sheets

На една студена зимна сутрин , тъй като вие сте в бързаме да излезе от вратата , няма нищо по-разочароващо за разходка из дрехите си , макар и впити краката си в неудобно модата. Не е нужно да прекарват времето си работи дрехите си през сушилнята със сушилня лист. Вместо това, опитайте едно от няколко различни методи за отстраняване на статичното придържам . Нещата ще трябва
Hairspray
Lotion
Спрей бутилка с вода на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Напръскайте фина мъгла от лак за коса върху дрехите си и нека тя седи в продължение на около пет минути. Дръжте дюзата най-малко 10 сантиметра , за да се избегне оставяйки ивици зад .

2

Хидратиране областта на тялото си, че дрехите ще покрие използвайки лосион. Овлажнител помага за ограничаване на статично електричество между кожата и тъканта .


3

овлажняват въздуха в дома си, особено в близост до гардероба ви или други складови площи облекло. Попълнете овлажнител с дестилирана вода и я оставете да работи през нощта. Когато ставам сутрин , въздухът ще бъде по- проводим , които разфасовки определяне на способността на плат , за да се задържи на статични заряди .

4

Носете памучни дрехи , вместо на по- статично материали като вълна или полиестер.

5

Кери малка бутилка с настройка на фина мъгла . Напълнете я с вода и я напръскайте върху дрехите ви , когато статично придържам се превръща в проблем .

Как да се определи Frigidaire Gasket Door Seal

Без уплътнение на вашия хладилник врата , устройството няма да може да се поддържа подходяща температура . Уплътнението образува уплътнение около вратата, която пази от студа вътре и топлината навън.

Περισσότερα >
Какво е Тайгър Maple

? Tiger клен е екзотична твърда дървесина с отличителен вълниста или къдрава модел, който може да приличат на тигрови ивици. Също известен като къдрава клен или пламък клен , трайност тигър клен и нег

Περισσότερα >