Как да премахнете Сушени Mold от дрехи

Mold представя само един проблем, когато спорите са източник на влага , мухъл , но когато става суха , той не умира . Тя става суха , само . Ако връща влага , мухъл може да станат активни отново. В резултат на това всяко усилие отстраняване мухъл трябва да включва отстраняване на спорите , а не само изсушаване и дезинфекция . Ако сте сушени плесен върху изделия от дрехи, да предприеме действия , за да избегнете бъдещи problems.Things ви е нужно
Soft- четка
Handheld вакуум
Гъби
Borax
Кислородна белина <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Преместете облеклото на открито за почистване . Когато ръчно отстраняване на мухъл спори от дрехи , винаги работи открито, за да се избегне разпространение на спорите чрез вашия дом . Ако някой влага каквато съществува върху облеклото , оставете дрехите да изсъхнат на слънце , преди да продължите .

2

Избършете засегнатите одежди с мека четка, за да премахнете втвърдени спори от повърхността. Ако някой е на разположение, можете да извадя спори с ръчен вакуум. Може да се наложи да миете спорите преди прахосмукачката да ги разхлабите .


3

Изсипете 1/2 чаша боракс в 2 чаши гореща вода и го разбъркайте добре. Трябва да се използва топла вода , защото кристали борна киселина няма да правилно активират в топла или студена вода . Можете да намерите боракс в повечето магазини за дома доставките.

4

Потопете мека гъба в боракс микс и търкам дрехите си , когато се появи сушени мухъл. Прочистете околните райони , както и да атакува всички скрити спори мухъл , които могат да се проточат , невидими с невъоръжено око.

5

Изплакнете облеклата с хладка вода и ги оставете на слънце да изсъхне. Ако плесен данни, или ако намерите някакви следи , оставени , намокрете дрехите си в продължение на няколко часа в разтвор от една част боракс на четири части вода . След това изплакнете дрехите и ги оставете да изсъхнат отново.

Може ли един котлон бъде прехвърлена на друг Печки

? Ако си електрически котлон е повреден , трябва да получите и инсталирате замяна върха , преди да използвате интервала отново. Докато резервни върхове са на разположение от много уреди части търговци

Περισσότερα >
Как да Конвертиране на Китай Hutch

A Китай сандък може да бъде лесно преобразувана в красива и въздействаща домашна библиотека . Не само ще е превърнато Китай Хъч се превърне в прекрасно място за показване на вашите по-привлекателни кн

Περισσότερα >