Как да почистите Саждите от работа Облекло

Премахване сажди от работни дрехи , изисква работа , което можете да видите и какво не можете . Малко повече от стандартните процедури за пране могат да бъдат ефективни при почистване на работно облекло с лека количество сажди. Почистване на дрехи с по-тежки количества сажди ще се внимателно отстраняване на всякакви свободни частици плюс дълбоко третиране на всички останали сажди и дим миризма. Нещата ще трябва
Прах за пране
Water климатик
Non - хлор белина MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

самостоятелните облекло на базата на цвят и материя , колкото обикновено биха могли за пране дрехи . Разделете силно засегната облекло, тези обекти с тежки количества сажди, от по-леко засегнати елементи.

2

Вземете силно засегнати дрехи навън и се разклаща хлабав саждите от облеклото. Избягвайте триене на елементите , така че да не принуди саждите -дълбоко в тъканите .


3

Съберете дрехи от подобен цвят и плат от силно засегнатите работните дрехи да се перат на първо място. Настройте пералнята до най-високата настройка вода и топла или гореща температура , в зависимост от материята и цвета на облеклото.

4

Добавете без хлор белина и омекотител на пералнята , както и препоръчително количество прах за пране за пълно натоварване на дрехи . Поставете дрехите в пералната машина , затворете капака и оставете да завърши цикъла .

5

Извадете изпраните дрехи от пералнята след крайния цикъл на центрофуга е изтекъл. Огледайте облекло за признаци на останалата сажди. Ако не сажди се вижда , виси на елементите на простора да изсъхне на въздуха. Подуши дрехите след няколко часа, за да открие всяко оставащо сажди. Ако сажди е все още видими върху облеклото или сажди миризма остава след изсушаване на въздуха , повторете стъпки 3 и 4 .

6

изперете дрехата с по-тежки количества сажди по същия начин , описани в стъпки от 3 до 5 . Очаквайте да повторите измиването дрехите най-накрая да ги отърве от сажди и миризмата на дим.

Как да се замени кондензатор за GE профил Range

Ако вашият GE Профил хладилник внезапно спира охлаждане, все още има сила за светлините вътре и други електрически характеристики , проблемът може да бъде с кондензатор. Кондензаторът в хладилник съхр

Περισσότερα >
Как да се изгради PVC Pipe Таблица

PVC тръба не прави за най-атрактивната таблицата , но това е лесно да се събере , евтин и издръжлив. A PVC маса е чудесно за използване на открито , полезност, и временно ползване , докато търсят нови

Περισσότερα >