Как да Обезмирисяване Наистина Стинки Пералня

Нищо не е по-лошо от кисело, мухлясал миризма на миризлива пране, но за щастие има редица начини, за да реши проблема . Омекотител е един обвиняем , който се натрупва във вашата машина, и като прясно миришещи като това ще става в това, не е толкова приятно след заседанието . Други ситуации , като например телесни миризми и условия на водата , могат да предизвикат неприятни миризми , но с помощта на дезодориращи продукти и насочване на източниците на миризми, трябва да бъдат в състояние да се отървете от повечето от тях. Нещата ще трябва
Bleach
White оцет
Тоалетен сапун
сода за пране
Лимонов сок
Водороден пероксид
Natural бор чисти
Fabric опреснителен
<Бразилски> Покажи повече инструкции

1

Измийте миризлива кърпи или дрехи с плесен и телесни миризми с редовен пране сапун и една чаша сода за пране . Сода за пране не е сода или боракс ; това е продукт, който почиства и дезодорира пране. Сода за пране е прах тип продукт на разположение в областта на подаване на пране на повечето магазини , в близост до Сапун за пране и белина .

2

Напълнете миене с гореща вода и се прибавя 1 1/2 чаши белина ; използвате цветен - безопасно белина ако товарът миете съдържа белина - чувствителни тъкани . Добавете миризлива пране и се накисва за една нощ. Измийте го в един цикъл на топла вода. Подсушете внимателно , веднага след като цикълът на пране е направено.


3

Добавя се 1 /2 чаша лимонов сок и 1 чаша оцет на един цикъл пране на цветно - безопасно облекло. Използвайте лимонов сок и оцет , в допълнение към редовните Тоалетен сапун .

4

Sun - суха мухлясал миризма дрехи на простора . Топлината и слънчевата светлина , заедно със свежия въздух ще премахне леки миризми.

5

Добавете 1/3 чаша на водороден пероксид до натоварване на цвят - сейф пране , че има тяло , домашни любимци , дим или плесен миризми . Pre - кисне в продължение на 15 минути и след това измийте както обикновено. Не добавяйте пероксида директно на облекло , защото това може да повреди цвета или плата. Вместо това, тя се разрежда в промивната вода , преди да добавите дрехи.

6

Използвайте естествен бор чистачка в натоварване на пране за отстраняване на миризми и добавяне на свеж , чист аромат. Ароматът на бор , могат да останат в облеклото след изпирането , така че да не се използва тази техника , ако сте чувствителни към борова аромат.

7

Wash миризлива облекло с търговска плат опреснителен предназначена за отстраняване на миризми и да ги замени със свеж аромат. Покупка един , който премахва миризмата , вместо да го маскиране . Използвайте продукта според указанията на опаковката .

Звън на шума в печка на газ

Когато газова фурна започва да звъни на шума , проблемът обикновено има общо с печка електрическа верига или на контролния панел . Повечето от времето , шума на звънене ще се нуждае от ремонт , за да

Περισσότερα >
Домашно лампа Основи

Ако не можете да намерите база лампа, за да съвпада с декор на стаята си , изгради своя собствена . A домашно база лампа може да се направи от почти всичко, което си представите. Закупете комплект лам

Περισσότερα >