Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Пералня >> Content

Как да се измие бели дрехи и Да ги гледам New

С течение на времето и с многократното износване , бяло облекло да раздават неговата възраст , като на един мрачен вид. Тя може да се обезцвети с жълт или сив оттенък , че не изглежда редовно миене да се премахне. Въпреки че може да се изкуши да просто да изхвърлите вашите мръсни предмети , все още може да бъде надежда за тях. Трябва да се вземат специални мерки, за да освежите вашите бели , но след като сте готови , вашите бели елементи ще изглеждат като нови . Нещата ще трябва
Перална машина
Прах за пране
хлор белина MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Pre - лечение на каквито и да било силно оцветени елементи, като ги поставя в разтвор, състоящ се от три -четвърти от една чаша на хлор белина за всеки галон на вода. Оставете дрехите да се накисва в разтвора в продължение на най -малко пет минути, но не повече от 15 минути.

2

Поставете дрехите в пералната машина и напълнете машината с гореща вода. Бъдете сигурни, че не сте претоварени шайбата ; дрехите, трябва да могат да се движат свободно във водата , за да получите възможно най-чисти .


3

Добавете перилен препарат във водата , както обикновено правя , след това се добавят три -четвърти от чаша на хлор белина. Избелващото ще намали износеност и обезцветяване в бели дрехи , оставяйки го търсят свежи и ярки . Позволете на шайбата да тече през своя цикъл , след това се изсушава дрехите от него виси от простора или чрез използване на сушилня за дрехи .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/laundry/1019017579.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.