Как да получите бръчки Out на Polyester развесели Униформи

Вместо да хвърлят ви развесели униформа на пода , когато се приберете у дома , помислете го затварям . Независимо от това дали униформата трябва да бъдат измити , висящи , че ще помогне за предотвратяване на бъдещи бръчки от пералната машина. Усмихни униформи обикновено се състоят от отделна пола и отгоре, или едно парче рокля , които са изработени от различни слоеве от полиестер. Плисе поли са най- предразположени към бръчки , защото те са по-гъвкави от една рокля или отгоре. Повечето развесели треньори изискват униформите си , че са в идеално състояние ; следователно , да предприеме подходящи предпазни мерки и инициативата да получите бръчки , преди следващата голяма игра. Нещата ще трябва
Hanger
Пола закачалка
параход
Iron
дъска MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измийте униформата в пералната машина или на ръка. Настройте температурата на " Cold" и цикъла на " Gentle измиване . " Измийте униформата с подобни цветове , или измиване сам, но никога не се измие полиестер с кърпи или одеала .

2

Свалете униформата от сушилнята , докато е още влажна . Дръж ризата до завърши сушене на стандартен закачалка и полата на пола закачалка . Поставете униформата в район с ниска влага, за да завърши сушене.


3

Hang униформата в банята , докато някой душове, или изключете гореща вода върху и го оставете да работи . Затворете вратата на банята , за да затворите в пара и остави на мира в продължение на 15 минути. Намокрете ръцете си и изглаждане на плата на униформата , като го издърпате надолу. Повторете намокряне ръцете си и изглаждане върху плата в продължение на пет минути. Оставете еднаквото завесата за още 10 минути .

4

Трансфер униформата на професионален клас параход да помогне за премахването на бръчките , ако банята не работи. Дръж униформата и задръжте дюзата на параход от 6 до 8 инча от униформата . Glide парата над полиестера да се изгладят бръчките . Както пара , използвайте другата ръка да дръпнете плата надолу.

5

Iron укрепени бръчки. Флип униформата отвътре навън и да зададете ютията към настройката по полиестер, или средно жега. Glide ютията върху задната част на униформата , докато бръчките са си отишли ​​. Ако горната или полата има плисета , тогава флип полата до дясната страна и се изгладят отделните плисета . Бъдете внимателни, да не се държи ютията върху полиестера твърде дълго, за да се предотврати изгарянето или обезцветяване .

A Water Leak в A /C

Централна климатици и дограма единици съдържат части, които могат да текат, вода, когато те нарушават или се износват . Водата изтича от външно тяло климатик има по-малко разрушителен ефект от изтичан

Περισσότερα >
Как да се бои, а Brass Lamp

A красива месингова лампа може да ви изкушава от тавана или на антикварен магазин , но на финала е в толкова лошо състояние , че не сте много сигурни, че имате уменията да го бои и го правят да изглеж

Περισσότερα >