Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Как да премахнете Yellow От VCT Tile

VCT - известен също като винил състав плочки - е изработена от винил чипове се овалват в лист винилови настилки . Както и при други видове винил подове, жълтеникаво оцветяване могат да започнат да се развиват върху плочките . Жълтеникавия оттенък обикновено е резултат от прекомерно количество восък върху плочките . Ако не се лекува , натрупването ще продължи , а подовете ще се появи тъмно и мрачно . Можете да премахнете жълто от ДКИ етажите по същия начин , както бихте други винилови tiles.Things ви е нужно
Broom
Dust моп
гумени ръкавици
Амоняк
Спондж
Nylon скрубер
Towel MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Sweep плочките с метла , за да се отстранят мръсотия, косми и отпадъци. Sweep отломките в лопата и изхвърлете в кошчето за боклук .

2

Отворете прозорците в помещението за вентилация , и сложи гумени ръкавици . Смесете 1 чаша амоняк с един галон на топла вода.


3

Потопете чиста гъба в разреден амоняк смес. Прочистете жълтата обезцветяване с наситен гъбата в енергично назад и напред движение.

4

Потопете гъба в сместа , когато тя става суха , и да продължи за търкане , докато не са отстранени всички следи от обезцветяване . Продължи ако пожълтяване останки.

5

Насища найлонов скрубер в сместа амоняк и търкат спиращ жълти петна енергично.

6

Изплакнете етажи ДИК с кърпа наситен в хладка вода . Избършете плочките със суха кърпа .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086845.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.