Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Как да се чисти на Burnt Stainless Steel тиган

За съжаление , парене тиган за пържене от неръждаема стомана е твърде лесно . Независимо дали сте напуснали соса върху малко прекалено дълго или не зададете тиган да се накисва веднага, изгаряния могат да дойдат от почти навсякъде и рушат както на външния вид и функционалността на вашия неръждаема стомана тиган. Въпреки това, не се хвърлят , че подложната изгорялата успявам доста още . Въпреки, че почистването на изгорял тиган може да отнеме известно време , той изисква само някои основни домакински items.Things ви е нужно
Dish сапун
Спондж
Оцет
лъскане подложка
содата
Wooden лъжица на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Почиствайте тиган , както обикновено с топла сапунена вода и гъба. След това я напълнете с вода и 1 чаша оцет , и я оставете за една нощ. Почистването му отново с измиване тампон. Ако все още имате горят марка на тигана ви , вие ще трябва да използвате по-агресивно лечение .

2

Напълнете тиган с вода , и след това се добавят 2 супени лъжици всеки от сода за хляб и оцет . Сложете тиган на печката , и се нагрява вода до кипене . Докато водата кипи , използвайте дървена лъжица , за да разхлабите изгори материал на дъното на тигана. Важно е да се използва дървена лъжица , като стомана и съдове ще надраскат тигана.


3

Изключете котлона и изсипете съдържанието на тигана в канала. Ще има изобилие от тъмно зърнест материал в микса.

4

Почистете тигана , както обикновено с гъба и сапун ястие . All изгорелия материал трябва да се отиде.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086710.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.