Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Как да се отървем от Dust Когато живееш на Dirt Road

Dust във вашия дом е не само досадно , но може евентуално да влоши алергии при някои индивиди. Ако живеете на черен път , вие ще имате по-забележим проблем с прах. Освен ако не сте готови да се преместят , ще трябва да прилагат стратегии, които ще ви помогнат да се намали и да се контролира количеството на прах във вашия дом. Ще се почувстваш по-чиста и диша по-лесно , ако сте в състояние да получи пръстта под контрол. Нещата ще трябва
Hose
Dust кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Pave алеята си , ако тя не е вече павиран и можете да си позволите да го направят . Вие може да не е в състояние да подготви целия път , но проправят алеята ще се намали количеството на прах , че вашите превозни средства възбужда в непосредствена близост до дома си .

2

Спрей за определяне на частта от пътя, най-близо до вашия дом с маркуч вода. Ако алеята е направена от мръсотия , спрей надолу по алеята , както добре. Направете това толкова често, колкото е необходимо. По време на сухите периоди , може да се наложи да направите това по-често.


3

Поръсете дома си с помощта на влажна кърпа запрашаване . Дали навлажнете кърпата с полски мебели или просто с вода , влажна кърпа воля капан праха докато сухо едно ще се движи само пръстта наоколо.

4

Промяна на вентилационните филтри често. Проверете ги месечно , за да видите , ако те трябва да бъдат променени . Ако можете да видите приличен натрупване на прах и мръсотия , че е време да се получи нов филтър.

5

Промяна на филтъра във вашата вакуум често, колкото е добре или използвайте прахосмукачка , която използва водата за улавяне на праха че с прахосмукачката . Ако филтъра във вашата вакуум е пълен с прах , почистване на пода може да добави повече прах във вашия дом.

6

Премахване на килими и черги , ако е необходимо . Тези пратки могат да се крият в пръстта , но те ​​наистина не помогне проблема. Ако имате дърво , ламинат , теракот или балатум етажа , вие ще бъдете в състояние да се види прах по-ясно и да се отърве от него , колкото е необходимо .

7

Ремонт на уплътненията около прозорците и вратите , ако те са били взети в цялост . Разхлабени тюлени ще позволят справедлива стойност на прах , за да влезе в дома .

8

членове Заявка семейства да се събуят , преди да дойде отвътре. Ако някой ( като дете , което е било извън играя ) е изключително мръсен , може да искате от него да се събличам на верандата или прага за да се предотврати проследяване в повече прах .

9

MOP вашия етаж редовно. Сборен капани прах с прахосмукачка може да не е в състояние да елиминира напълно .

10

обзаведете дома си с кожа или винил продукти , а не тапицирани такива. Материите на мека мебел са склонни да капан прах.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086702.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.