Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Премахване Тъмни петна от твърда смазана

Pet урина и прекомерна влага са две причини тъмни петна ще се развиват върху намаслена твърда дървесина . Тези обезпокоителни оцветявания просто няма да си отиде по своя собствена и може да продължи в продължение на целия живот на твърда дървесина . Въпреки това, можете да премахнете тъмните петна с подходящи инструменти . За да се увеличи възможността за отстраняване , се занимават с оцветявания възможно най-скоро . Колкото по-дълго петната седят на твърда дървесина, толкова по-трудно да ги премахнете ще be.Things ви е нужно
Glass микровълнова - безопасна буркан
дестилирана вода
оксалова киселина
Spoon
Paintbrush <Бразилски > Borax
платнища
кърпи
Шкурка
Wood оцвети в
Покажи повече инструкции

1

Напълнете чаша микровълнова - безопасна буркан с 1 литър дестилирана вода и добавете 3-4 супени лъжици на оксалова киселина. Разбърква се кристалите и вода с лъжица.

2

Микровълнова буркана на високо в продължение на 30 секунди. Продължи отопление за интервали от 30 секунди , докато сместа е гореща. Трябва да се поддържа сместа горещ за целия процес .


3

Използвайте четка , за да се прилага смес на оксалова киселина с тъмни петна . Продължете , докато не са напълно покрити от оцветявания . Оставете сместа в намаслена твърда дървесина , докато той изсъхва .

4

Продължи прилагане на сместа и отдаване под наем го сухо , докато тъмните петна не са вече налице .

5

Mix 1 галон на вода с 3 грама боракс . Навлажнете парче плат със сместа за боракс и избършете смазана твърда дървесина да се неутрализира действието избелване .

6

Отстранете остатъка с влажна кърпа и подсушете с мека кърпа.

7

Изследвай смазана твърда дървесина . Ако оксалова киселина прави възхода на зърно дърво, пясък областта леко с глоба парче шкурка и оцвети дървата за да съответства на околното пространство .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086646.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.