Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Как да поправите една стена Scuff

Поддържане боядисани стени в девственото състояние е почти невъзможно , тъй като драскотини са неизбежни . Мебели и други предмети, често се удрят в стени по време на обновяването и движещи проекти , оставяйки тъмни следи по стените . Dirt намазки са също широко разпространени по стените . Не само са стенни драскотини грозен , но те ​​също така да стане по-голямо предизвикателство да се изкорени с течение на времето . Бързо премахване на драскотини стенни да възстанови външния вид на стената и да попречи на трайни marks.Things ви е нужно
Течен сапун за миене на съдове
Pail
Spoon е. 3 кърпи
1 чаена лъжичка сода за хляб
Bowl < Бразилски> Towel MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

изтласка 1/4 чаена лъжичка течен сапун за миене на съдове в кофа . Добавете 1 литър хладка вода , а след това разбъркайте разтвора.

2

Насища кърпа в разтвора. Пилингът одраскани стената с сапунена кърпа , използвайки лек натиск и кръгови движения търкате. Разтваря се много наличието на драскотини е възможно .


3

Създаване леко абразивен домашна паста ако упорити драскотини стенни продължават. Смесете 1/2 чаена лъжичка на миене на сапун , 1 чаена лъжичка сода за хляб и 1 супена лъжица вода в купа .

4

Потопете друга кърпа в пастата . Прочистете останалите стенни драскотини с паста , използвайки лек натиск и кръгови движения търкате.

5

Навлажнете пресни кърпа с вода . Избършете всички сапун и поставете на разстояние от стената . Изплакнете повърхност на стената внимателно .

6

Buff стената с кърпа . Абсорбира цялата влага, за да се предотврати ивици .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086626.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.