Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Гранитни плотове и Vapor Steam Cleaning

гранитни плотове имат богати цветове красиво мрамор заедно , които създават класически , полирани поглед във вашата кухня . За съжаление , същите тези богати цветове , които създават такъв драматичен ефект в стаята също са отлични при скриване на петна на повърхността , понякога прави трудно да се гранита наистина чист. Паропречистватели могат да работят през тези скрити петна , без да вредят на гранита . Цел

A парочистачка произвежда гореща пара , която премахва петна на повърхността , надменен за храна и в насипно състояние мръсотия от гранитни плотове . Натискът на силите за парни надменен на храна, за да се вдигне от брояч върха и в насипно състояние да отмие мръсотията , докато водата от парата ще помогне почистване на петна на повърхността . A парочистачка да почистите голям плот площ за кратко време с малко усилие , което го прави по-бързо и по-лесно от ръката търкане плотове с гъба или кърпа.


Използвайте

< р > Паропречистватели работят без допълнителни почистващи продукти , а вие само трябва да добавите вода към устройството за почистване преди употреба. Изчистен пара има прикачен накрайник, който използвате, за да се прилага парата директно на плотове . Когато се работи с пара-чисти , вие трябва да се движат бързо, за да получите дори поток от пара през цялата повърхност . Работа с парочистачка устройство и работа с дюзата може да отнеме практика да дадат точни резултати.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086425.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.