Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

My Kirby Sentria Shampooer не е бране на водите

The Kirby Sentria е многоцелеви почистване инструмент. Той не само вакуум , то шампоани килим и дори восъци пода. Kirby е добре известна с яки вакуум , но някои клиенти са имали проблеми с помощта на функцията за шампоан в Sentria . Ако shampooer не е бране на вода , можете да се справи с този проблем, без да се взема вакуума на ремонт магазин . Правилната поддръжка

A запушен маркуч може да попречи на Kirby Sentria от изсмукване на вода. Маркучи се запушена с отпадъци , като например коса. За да го почистите , изключете аксесоар ключалката осигуряване на маркуч към двигателя на часовниковата стрелка. Възелът на дюзата и тава ще се разхлаби . Извадете маркуча от тавата с ръцете си , да го носите до мивката и поставете откриването му под кранчето , за да го изплакнете .


Lock Tray и Дюза и Engage Пояса

Завъртете дръжката на предната част на моторното посока на часовниковата стрелка , за да се осигури Sentria тавата и дюзата. Ако дръжката е в грешна позиция , маркуч свързан към дюзата ще остане разединена . След тава и дюзата са сигурни , завъртете дръжката на колан повдигач посока на часовниковата стрелка , докато зелените стрелки състава. Повдигач на колана се намира под светлината качулка . Без колан , задвижващия вал няма да се ангажират ролките и смукателни елементи на shampooer .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086285.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.