Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Амоняк срещу Оцет за дървени подове

Дървени подове отразяват както традиционна и съвременна визия за интериорен дизайн дом. Новоинсталираните дървени подове обикновено са завършени с ясна уретан покритие , докато старите дървени подове може да са били защитени от паста восък. Поддържането на дървени подове не е сложно, независимо от това дали те са готови с уретан или восък - но трябва да се знае кои препарати, за да се използват и кои да се избегне . Основна поддръжка

Ключът към поддържането на вашите дървени подове , е да ги запазите свободни от прах , мръсотия и песъчинки , според Световната асоциация Подова настилка . Sweep вашия етаж редовно с добро качество на метла. След метене, пуснете прахосмукачката , без лента тупалка ангажирани над пода, за да извлече някакви частици , които са попаднали в малки пукнатини между дъските. Довършете чрез сухо сборен с хавлиен парцал .


Оцет

дървени подове -вероятно ще бъдат изложени на повече от сух прах и мръсотия. Всеки дом, който е живял в неизбежно ще бъде изложена на разливи, проследени в кал и домашни злополуки. Чисто тези области възможно най-скоро , за да спомогне за поддържането на естествената красота на вашия етаж и да се предотврати петна. Избършете замърсени района с влажна мека кърпа. Почистете упоритите замърсени райони с професионално почистване продукт , препоръчани от производителя . Използване на други продукти може да анулира гаранцията от производителя . Оцет , който има ниска стойност на рН , може да помогне за премахване на петна и водни минерални залежи , но няма да направи много, за да се разтвори грес или битови замърсявания. Тя е по-добре , като агент на изплакване , отколкото като препарат за почистване , според уебсайта на Wood Floor Doctor .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086212.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.