Ремонт и полиране Tarnished Brass

Brass развива опетни и окисление с възрастта и излагането на въздух . Подходящи почистващи ремонт на щети и ви позволява да се полира медта до богат блясък. Лакирани месинг има защитно покритие, което предпазва от потъмняване , но лакирани елементи все още се нуждаят от периодично почистване и полиране , за да изглеждат най-добре . Unlacquered обекти не разполагат с защитно покритие , така че те се нуждаят от по-задълбочено почистване и полиране , за да поправи окисляване damage.Things ви е нужно
Леките ястие сапун
почистване парцали и кърпи
топки памук <Бразилски> памучни тампони
спирт е. дестилирана вода
денатуриран алкохол
Уайтинг прах
Минерално масло на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Комбинирайте 3 чаена лъжичка. почистващ препарат за съдове с 1 галон на топла вода. Накиснете почистване парцал в сапунена вода .

2

Избършете праха и мръсотията от повърхността на лак и unlacquered от месинг, със сапунена парцала . Изплакнете с чиста вода. Polish лакиран месинг изсъхне веднага с мека, чиста кърпа. Избягвайте накисване лакиран месинг, като продължително излагане на вода причинява лака да се бели .


3

Потопете памучен тампон в спирт. Разтрийте далеч опетнен райони на unlacquered месинг с алкохола , овлажняване памук топка , колкото е необходимо . Използвайте, за да ремонтира потъмняване и корозия в пукнатини на повърхността на памучен тампон и алкохол.

4

Комбинирайте две части дестилирана вода и 2 части денатуриран алкохол с достатъчно прах меджид да се създаде тънък паста. Герб зле окислява части от unlacquered месинг елемент с пастата . Полирайте пастата от месинг с мека кърпа, след изсъхването на паста. Ремонти пастата и премахва оксидацията , но знаят, че тя също така ще премахне всякаква патина , причинени от естественото стареене .

5

Потопете чиста кърпа за полиране в минерално масло. Полирайте повърхността на unlacquered месинг с минералното масло , докато елементът блести . Разтрийте излишък минерално масло от повърхността на месинг.

Как да отстранявате Mod PLES399ECC F13 Грешка на Frigidaire фурни

F13 грешка Mod PLES399ECC , показва като просто грешка F13 на екрана дисплей Frigidaire за фурна , означава електронен фурна контрол ( EOC ) се е повредил . За щастие , има стъпки, които можете да пре

Περισσότερα >
Как да спечелим Picture & Фото Tops Таблица

Освежи една стара настолна с някаква снимка декупаж . Декупаж е процес на залепване на хартия върху повърхност с помощта на бистър разтвор декупаж , който продължава като лак. Можете също така да рису

Περισσότερα >