Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Как да почистите Cut Crystal

Нарежете кристал е крехко . Тя може лесно да се прокара , напукани или дори счупени в случай на по-тънки предмети като чаши със столче . Когато дойде време да почистите вашия нарязани кристал, специфичен процес ще помогне за предотвратяване на случайни повреди , като същевременно поддържат кристал търси най-добрия без облачен остатък, ивици или водни петна. Нещата ще трябва Меки кърпи на dishtowels
Sink тапа

2 супени лъжици леко ястие сапун
2 чаши дестилирана бял оцет
дървена лъжица , незадължително
микрофибър кърпа
един галон дестилирана вода
Платът от памучен плат на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете запушалка в мивката и линията на дъното на мивката с достатъчно меки кърпи или dishtowels напълно покрие цялата площ. За мивки с разделител в средата , заставам мека кърпа или две по стените , за да се запази нарязани кристални изделия от получаване убождания или пукнатини , ако те влязат в контакт с ръба на мивката.

2

Напълнете мивката около три -четвърти пълни с топла вода от чешмата . Прибавят се около 2 супени лъжици леко ястие детергент и 2 чаши дестилирана бял оцет до мивката . Използвайте вашата ръка или дървена лъжица , за да разбърква се и се комбинират сместа.


3

Потопете отрязания кристално парче във водата и я оставете да кисне в продължение на една до две минути . След накисване , избършете кристала с чиста кърпа от микрофибър . Ако миете нарязани кристално стъкло , дръжте парче от дъното, за да се избегне увреждане на стъблото.

4

Line голям пластмасов леген с меки кърпи или dishtowels , и го напълнете с един галон на дестилирана вода . Поставете измити нарязани кристал елемент в чиста вода , потапяне и изваждане на нарязани кристал и излиза от басейна на няколко пъти, за да премахнете сапун и оцет смес.

5

Използвайте чиста кърпа без памучна кърпа, за да изсъхне отрязания кристала след изваждането от басейна на изплакване . Съхранявайте вашия кристал по желание , преди да преминат към други парчета, за да се предотврати повреда .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019017376.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.