Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Грижи за дома >> Content

Как да се почисти четката върху My Kirby Sentria

? The Kirby Sentria е най-новата в дългата поредица от вакуум с висока производителност , предназначени да направят отстраняване на мръсотия от килими , стени и тавани -малко трудно. Kirby вакуум са известни със своята надеждност ; Въпреки това, понякога се налага да се вземе машината , освен да извърши малко поддръжка у дома. Почистване на четката на Kirby Sentria е една от задачите , че можете да изпълните у дома, без да го приемате на ремонт магазин за service.Things ви е нужно
кухненски нож Имоти: стара парцалена или papertowels
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Повдигнете предната част на Kirby Sentria който обхваща района на вакуум. Премахване на секцията вакуум , тъй като обхваща четката . Завъртете копчето на предния панел на вакуума, обратна на часовниковата стрелка , така че червените стрелки се редят на опашка . Отключете лостчето от него прелива от ляво на дясно , след това повдигнете секцията вакуум на разстояние от основното тяло на машината.

2

Разгледайте секцията четка на Kirby Sentria да се види дали някоя коса , мръсотия или други обекти са вплетени в четката . Имайте предвид, че косата обикновено се събира върху ролката на четката , докато събира мръсотия на четина на четката .


3

Разрежете всяко коса около центъра на четката с остър нож . Извадете цялата коса и я изхвърлете .

4

Избършете прахта с един стар парцал или хартиени кърпи. Отстраняване на мръсотията ще помогне на вашия Kirby Sentria вземете нова мръсотия лесно.

5

Сменете секцията вакуум на Kirby Sentria . Завъртете ключалката вляво , за да го заключите на място. Завъртете копчето по часовниковата стрелка , така че двата зелени стрелките са събрани заедно. Вашият Kirby Sentria е готов за употреба .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/homemaking/1019086088.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.