Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Грижи за дома >> Content

Възможно Corelle Ястия Готварска печка Сейф

? Corelle ястия са се превърнали в любимо място за кухненски съдове . Компанията първа въвежда продуктова линия през 1970 г. , както е достъпен, лесен за почистване, съдове ежедневието , че не би чип или пляскане с нормална домашна употреба . Днес Corelle ястия се предлагат в масив от модели и стилове, за да отговарят на декора на почти всеки дом. Много хора се радват на гъвкавостта на приложения , от храна подготвям да служи за съхранение. Състав

Corelle ястия могат да се поставят в пещ поради техния състав . Те са изработени от слоевете от стъкло ламиниран заедно , наречена Vitrelle стъкло. Тези комбинирани слоеве стават много силни и няма да се счупят или чип толкова лесно, колкото други изделия от стъкло воля. След като съдовете са пълни, органичен , нетоксичен покритие се прилага към повърхността , за да го предпази от повреди по време на транспортирането , което отмива с топла сапунена вода или в миялна машина автоматично .


Фурна Използвайте <Бразилски >

фурната винаги трябва да е предварително загрят , преди да поставите ястието вътре , въпреки че Corelle ястия са безопасни фурна . Максималната температура на пещта производителят препоръчва е 350 градуса по Фаренхайт. Ястията могат да се поставят в празна фурна просто да се затопли ястието или с храна вътре за готвене, затопляне или претопляне . Care винаги трябва да се внимава, когато се поставя в чинии или да ги извадите от гореща фурна ; фурна ръкавица ще защитите кожата си от изгаряне върху горещи повърхности . Продажба и Наем Съображенията

Макар Corelle ястия са фурна безопасни , те са склонни към счупване или напукване , когато са изложени на внезапни и екстремни температурни промени . Избягвайте да поставяте студени течности или храни в затоплени или горещи ястия или поставяне на гореща чиния за мокра или студена повърхност. Това може да причини ястието да се счупи или разбие при контакт или по-късно , без видима причина. Поставянето Corelle ястия на котлони , под бройлери , в близост газов пламък или в тостер фурна може да предизвика счупване.


Грижи и поддръжка

Много ползи идват с ястия Corelle ; те стека компактно , което ги прави лесни за съхранение в един шкаф . Гладкото покритие позволява храната да изплакнете чисто при пране на ръка или в съдомиялна машина. Въпреки, че не трябва да използвате остри и абразивни почистващи препарати , цветни модели на Corelle ястия са избледняване . Поддържане Corelle ястия изглежда като нов отнема много малко усилия ; трябва да обхване металния или сиви драскотини повърхността се появяват на съдовете , само търка с неабразивен почистващ препарат и почистване найлонова подложка .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/homemaking/1019085967.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.