Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Грижи за дома >> Content

Камина за готвене Скара

Всеки, който е всъщност печени кестени на открит огън или печени бонбони на клечка е запознат с техниките, използвани за камина готвене. По време на извънредна ситуация , камината може да служи като импровизирана печка с камина грил, но не чакайте за прекъсване на захранването , за да се възползват от вашата камина за готвене . Камина решетки са предназначени за подкрепа на тенджери и тигани , тъй като те се готви . Тъй като решетките се използват с открит огън вътре, правилното използване на грила е от критично значение за безопасността на вашето домакинство . Виж за камина готвене скари , продавани като футболно игрище решетки или тоскански скари . Строителство

Къмпинг грилове, футболно игрище грилове и скари Tuscan всички имат сходна конструкция на открито решетки за готвене за готвене над камина огън , състоящ се от един багажник поддържа над огъня върху краката или багажник . Специални характеристики отличават различните видове решетки . Виж за чугун камина готвене грил . Тези решетки ще бъдат по-тежки от хромирани сортове стомана , но чугунени запазва топлината по-дълго и е устойчива на тежки тенджери и тигани по-добре от лек стоманата на къмпинг грил . Преди да решите да продължи хобито на камина печене активно , опитайте го на импровизирана скара първо . Подкрепете решетка барбекю на върха на един чифт от тухли поставени в двата края на решетката .


Удобства

Потърсете грилове поддържани на регулируема поставка , а не на фиксиран крака . Поставката ви позволява да се движат на по-висока или по-ниска решетки , в зависимост от нивото на пламъците в камината. В идеалния случай, на скара със задържане на храната 4-6 inches над огъня . Някои тоскански създателите скара изгради камина решетки като комбинация Панини натиснете и скара . Се проведе на храните здраво между две скара скари . Вместо обръщане на храната с помощта на шпатула , за да се готви на върха след долните кафяви , и двете от скарите с храната между се завърти, за да се готви на другата страна на храната. Такова нововъведение е за сериозни камина грилове готови да платят за това добавената места за отдих .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/homemaking/1019085883.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.