Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Грижи за дома >> Content

Как да Сгънете салфетката С Pocket за Flatware

Добави прост нюх към вашата маса за хранене с настройките на таблицата . Салфетките от плат са ефективен начин да добавите цвят и текстура на вашия tablescape . Създаване на природен дуо по двойки салфетките и приборите атрактивно . След като научава как да се сгъва салфетка с джоб за съдове за хранене , можете да използвате тази техника, за да се създаде чисти и спретнати пакети за вашата трапеза setting.Things ви е нужно
Плат салфетки
Spray нишесте
Iron <Бразилски > Flatware

Покажи повече инструкции

1

спрей всяка кърпа салфетка леко със спрей нишесте и желязо салфетките за отстраняване на бръчки. Нишестето добавя атрактивен хрупкавост към тъканта , която му помага да запази формата си , след като сте го сгънете в джобовете . Позволете салфетките за сухо и хладно , след като ги натискате .

2

Поставете изгладена кърпа върху равна повърхност, така че да изглежда като площад пред вас. Привеждане на десния ръб на салфетката към левия ръб и подравняване на краищата точно. Натиснете сгънатия ръб леко с пръстите си .


3

Сгънете до долния ръб на салфетката около две трети от пътя към горния ръб и натиснете сгънати ръба с пръсти. Привеждане на долния ръб на салфетката и я приведе в съответствие с края на тъканта просто се сгъна .

4

Обърнете салфетката . Сгънете левия ръб над към центъра и натиснете гънката леко с пръстите си . Сгънете десния ръб над към центъра също , но баста на десния ръб на салфетката вътре клапата на левия ръб да си я осигурят . Натиснете гънките леко с пръстите си .

5

Обърнете салфетката отново, за да разкрие джоб . Поставете съдове за хранене в торбичката да завърши джоба салфетката .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/homemaking/1019085760.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.