Как да Естествено Отблъсквай Бръмбарите в Дома

Ако имате бръмбари, като килим или азиатски бръмбари дамски , в дома си , не веднага да излезем и да закупите инсектицид и да започне пръскане. Вместо това, опитайте по-естествен подход за отблъскване и да се отървем от бръмбарите . Можете да отблъсне бръмбари по няколко начина и повече начини да прилагат , по-вероятно ще успеят да избавяне вашия дом на тези досадни beetles.Things ви е нужно
силикон
врати капаци за прозорци
ленти или импрегнатори
Прахосмукачка
херметични контейнери
пакетчета
Билки
борна киселина в
Покажи повече инструкции
е. 1

Seal , силикон и ремонтни площи където бръмбарите могат да бъдат въведени в дома . Това включва уплътняване и запушване около прозорци, врати и под сайдинг и ремонт на счупени екрани. Пропуски като малки като 1 /8 инча може да е достатъчно за някои бръмбари да се промъкнат през .

2

Пазете дома си чист. Вакуум килими , тапицерии и други тъкани , като например завеси , редовно. Разхлабени естествени влакна , пърхот и животински косми са това, което много бръмбари са привлечени и ако продължаваш да си тъкани чиста, толкова по-малко проблеми ще имат . Също така , не хвърляйте вакуумната торба далеч открито след вакуумирането ако всмуканите бръмбари или техните ларви .


3

Store чисти, неизползваните естествени материи , включително и пуловери, одеала и възглавници , въздушни добре затворени контейнери .

4

Sprinkle борна киселина , където бръмбари идват в дома ви и в области, където бръмбарите са проблем . Използвайте борна киселина , както е указано на етикета. Той е токсичен , така че не го използвам около деца и домашни любимци.

5

Поставете пакетчета с билки, като евкалипт, полски джоджен , вратига или лавандула, близо до мястото, бръмбарите са проблем . Според New Mexico State University , това помага за отблъскване на много насекоми , включително и бръмбари . Използвайте с повишено внимание, особено около деца и домашни любимци , тъй като някои билки са токсични при поглъщане .

Как измерванията, са огнища Филтри

? Огнища, филтри , макар и евтин и често се забравя , са важна част от вашия дом план за вентилация. Изборът на правилният филтър пещ , според Уил Housh на DiscountFurnaceFilter.com , може да има голя

Περισσότερα >
Как да заредите Staples в Stanley Staple Gun TR100

Staples може да се използва за много повече от това просто да се присъедини купища документи заедно. Staples също може да дойде по-удобно за различни занаятчийски и строителни цели . Stanley TR100 щап

Περισσότερα >