Как да се разпределят Домакинската работа през седмицата

Управление на дома и семейството често не е толкова лесно, колкото човек би си помислил . Размерът на домакинската работа , която е завършена или не е завършен , и кой какво е направил и кой не , може да получите объркващо и разочароващо за лицето, което отговаря . Така че, да се организираме и да излезе с план за разпределение на домакинската работа за всички членове на домакинството , за да завършите всеки ден и седмица . С положителен подход и отношение, ще бъде добре за вашия начин за поддържане на добре организирани и чисти home.Things ви е нужно
Paper , химическо изтриване на борда или компютър
Dry - изтрива маркер или молив <Бразилски> Timer

Покажи повече инструкции

1

Направете три колони домакинска диаграма. На първата колона , избройте всички домакински задачи . Избройте всички онези , които трябва да се направи всеки ден близо до върха , като ходене на кучето сутрин . Избройте всички задачи, които трябва да се прави веднъж седмично, като например почистване на прах , от долната половина на таблицата. Уверете се графиката на компютъра , с молив или на сухо изтриване на борда . Той най-вероятно ще трябва да се преработят и актуализации.

2

Използвайте таймер и наблюдавайте колко време е необходимо да се направи всяка задача домакинство за една до две седмици , за да излезе със средно време за всяка задача . Напиши средното време до всяка задача във втората колона . Това ще ви помогне да разпределя задачите по-равномерно .


3

Напиши имената или инициалите на хората в къщата , който те мислят, че може да направи задачите, безопасно и своевременно в трети колона . Присвояване на подходящи за възрастта задачи, които не са твърде трудно за човек, който ще бъде да ги правиш . Помислете за други фактори , както добре. Например , ако вашият тийнейджър заминава за училище рано сутринта , той вероятно не е най-добрият избор за почистване на ястия за закуска. Провеждане на семейна среща , за да получите вход на всички за тази стъпка , ако желаете.

4

Присвояване на всеки човек един или два ежедневните задачи и една или две седмични задачи . Например , едно лице може да бъде отговорно за пускането чиниите в миялната машина , получаване на поща и вакуумиране на горния етаж , а друг човек е отговорен за разтоварване на съдомиялната машина , запрашаване на горния етаж и почистване на коте носилка .

5

Дръжте въртящ график , така че никой човек винаги остава с страховитите работни места , като почистване на банята и да се грижи за коте носилка . Също така, се избегне даването на един човек работни места, които да вземат огромно количество от време , като се има предвид възрастта на лицето и размера на допълнителните дейности и отговорности той може да има.

6

Задръжте семейни срещи или проверете с членове на семейството за да видите как новия график е изработване. Направете корекции , когато е необходимо , и бъдете сигурни, за да хвалят и награждава деца, които се дърпа теглото си , особено без да се оплаква .

Как да Настройка на таймера на Ice Maker

Таймерът на вашата машина за лед определя колко често устройството прави лед и колко вода да го използва, за да направи този лед. Ако установите, че вашата машина за лед прави твърде много или твърде

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица Parsons

Как да спечелим една Parsons таблица . Със своите изчистени линии и опростен дизайн , таблицата Parsons се превърна в безкраен част от обзавеждането . Преписва се на Jean -Michel Frank от Parsons Scho

Περισσότερα >